Näytän siltä miltä haluan.

Vanhenemisen hyviä puolia lienee se, ettei enää välitä (niin paljoa) mitä muut ajattelevat ulkonäöstäni. Tykkään välillä laittautua mutta uskaltaisin sanoa että teen sen itseni takia. Jos en jaksa laittautua niin en stressaa siitäkään.

Ja mitä otsikkoon tulee, en ole vuosikausiin seurannut trendejä. Ne tulevat minulle vastaan vähän myöhässä sitten kirpputoreilla ja poimin itselleni parhaat palat. Ne, jotka ovat kestäneet aikaa. En halua näyttää siltä miltä muut näyttävät. Haluan näyttää vain minulta.

Vaaka on myös unohtunut kylppärin nurkkaan pölyttymään. Viimeksi kylppäriä siivotessani nousin sille ja totesin että paino on noussut 10%, mutta reaktioni siihen oli yllätyksekseni aika välinpitämätön. Seuraava ajatus oli että hankkiudun eroon koko kapineesta. Peilissä saattaa näkyä vähän muhkuroita, mutta ne katoavat kunhan jaksan seistä selkä suorassa. Kyse on siis todellakin asenteesta.

Mahdun edelleen kaikkiin lempivaatteisiini. Ne, joihin en mahdu, on jo kerätty lähtemään eteenpäin. Ja vaikka ne mokkanahkaiset minihameet ovat ihania, en tulisi pitämään niitä enää muutenkaan, en ole ikinä viihtynyt liian lyhyessä hameessa..

Sen sijaan minulla on nahkahousut, joista pidän ja joita pidän aina aika ajoin. Olisin eilen laittanut ihanat nahkahousuni jalkaan, mutta huomasin että kriitisten muutaman lisäkilon ansiosta en voinutkaan. Saattaa olla että joudun kuitenkin ottamaan pienen korjausliikkeen syömisissäni jos aion pitää vielä niitä..

Eilinen tilaisuus nahkahousujen pitämiselle olisi ollut Jess and the Ancient Onesin keikka, joka oli mahtava, kuten aina. Sorruin myös shoppailuun vaikka vaatekaappini tursuilee. Mutta paita olisi jäänyt huutamaan perääni. Aion tehdä siitä vielä tänään enemmän omani..

Nyt minusta tuntuu että puhuin itseni pussiin. Mutta se on minun oma ongelmani.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s