Vuosi 2015

On taas se aika vuodesta kun luvataan asioita. Ensi vuonna minä sitten teen sitä ja ryhdyn tähän. Mietin tänään että miksi sitä ei voi tehdä heti? Itse mietin kuva päivässä vuoden ajan -valokuvaprojektin aloittamista joku aika sitten, mutta joulu- ja muut kiireet ovat haudanneet ajatuksen alleen. Ehkä aloitan sen huomenna. Tai ehkä aloitan sen jo tänään. Aion joka tapauksessa aloittaa sen jonakin päivänä. Ja tällä kertaa aion viedä sen loppuun.

Vuodesta 2015 en jää kaipaamaan stressiä, muuttoa, vatsavaivoja enkä omaa saamattomuuttani. Tosin suurin osa näistä varmasti seuraa minua kyllä ensi vuoteen. Mutta ei tämä vuosi ole ihan paska ollut. Hankin elämäni ensimmäisen tatuoinnin. Ryhdyin vegaaniksi. Opin tuntemaan itseäni ja rajojani taas lisää.

Ensi vuonna aion yrittää kuunnella entistä enemmän itseäni. Teen niitä asioita joista pidän ja joita tykkään tehdä vain siksi että se on kivaa, ilman sen suurempia hyötyjä. Lisäksi haluan hävittää elämästäni lisää niitä asioita joita en tarvitse ja jotka aiheuttavat vain epämukavuutta. Toivottavasti saan toteutettua myös muutamia pitkäaikaisia haaveita ja harkinnassa olleita hankintoja.

Vuoteni vielä kuvin:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s