statuspäivitys

lainaan facebookin statuspäivitystäni:

”viimeaikaisia tapahtumia: elämä meni rikki, minä itse hajosin palasiksi, revin itsestäni irti sen mikä piti jättää taakse, pakkasin maallisen omaisuuteni ja sain siirrettyä sen asuntoon, mistä pitäisi nyt tehdä itselle koti. täällä katselen itseni palasia ja tutkin mitä minusta on jäljellä..”

täällä siis ollaan, takaisin oulussa vuosien poissaolon jälkeen, mutta yksin. kun elämältä haluaa niin erilaisia asioita, tai toinen haluaa jotain sellaista suurta ja vaikuttavaa mitä toinen ei, niin tiet lähtevät viemään väkisellä eri suuntiin. eivätkä ne enää kohdanneet, vaikka yrittivätkin. suru on suuri ja ikävä iso, mutta pieniä valonpilkahduksia ilmestyy vähän sieltä sun täältä jo, yllättävistäkin suunnista.

varsinkin paskatassujen seuraa kaipaan, hoitopaikan muodossa pystyn ne tänne onneksi ottamaan. mielessä välähteli jo ajatus kompaktista kaupunkikoirasta, mutta ehken ihan vielä uskalla..

elämä paiskoo päin seiniä, hukuttaa betonisaappaat jalassa, jättää kivivyöryn alle ja ampuu tykillä suoraan kohti, mutta kummasti sitä aina selviää. pitää vaan katsoa sitä silmiin ja sanoa että en pelkää.

Yksi ajatus artikkelista “statuspäivitys

  1. Paluuviite: Tuli ja vesi | Marian ilmestys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s